Green vibes?

Green vibes?. Zou iets heel biologisch kunnen zijn of CO2 neutraal. Zou kunnen, is het niet. Het is geen internethype of iets met een met een hashtag: #Greenvibes?. Kan het natuurlijk wel worden.

Het is een gevoel, een goed gevoel. Dat je wilt delen met iemand. Stuur iemand je Green vibes. Daar hoort dat groene hartje achter.

Voor mij is het mooie, zuivere energie die je aan een ander kunt geven. Liefde zou je kunnen zeggen. Niet die liefde van vlinders in je buik, dat is ook leuk maar dit gaat oneindig veel verder. Daar bestaat niet eens een goed Nederlands woord voor geloof ik. Beyond love. Niet als je verkering uit is, maar liefde waar de wereld op draait.

Niks zweverigs. Het is er echt en we doen er wat weinig mee denk ik. Althans bewust. Vind je het lastig om de goede woorden te vinden? Stuur jouw Green vibes?. Mét dat hartje. Stuur ze in een appje of zo. Krijg je misschien de vraag wat je bedoelt en heb je nog meer reden om je uit te spreken.

Hoe fijn is het om in de luwte te genieten van de najaarszon? De warmte voelen op je huid? Laat ook jouw zon op iemand schijnen, stuur je Green vibes?.

Ben benieuwd naar wie je ze gaat sturen. Hoef je natuurlijk niet aan mij te vertellen.